1 / 2

Hypnosis

Ambrová kolekce Hypnosis vás jedním závanem kořeněného orientálního větru očaruje hloubkou jižních nocí, tajemnými odrazy hvězd, mihotáním perlové luny a modří oceánu ve zlatém lesku vycházejícího slunce. Citríny a ametysty hrají duhovými přelivy organzy, stříbro ve stylu vintage je zahaleno pozlacenou krajkou ve stylu Mehndí, malachity uchvacují zelenýma očima divoké kočky a okázalost a magii stvořenou klenotníky Style Avenue podtrhuje vznešený lesk černých a bílých diamantů.

Jako moudří alchymisté propojili klenotníci s virtuózní elegancí v této kolekci tajemství arabských pohádek s nevyčerpatelnou energií přírodních kamenů a se současnými trendy šperkařství.

Návrháři se inspirovali pohádkami tisíce a jedné noci a podařilo se jim vytvořit neopakovatelně tajemný kolorit založený na propojení rozmanitých tvarů a kamenů v jednom šperku.

Ke strohým šatům ze splývavého hedvábí až na zem se budou skvěle hodit náušnice a impozantní prsten, který drátěnou krajkou pokrývá celý prst jako kouzelná výzbroj hurisek z rajské zahrady. Oděvům v etnickém stylu budou unisono sekundovat pestré náramky a transformující se prsteny. Ať si z kolekce Hypnosis vyberete jakýkoli šperk, přilákáte fascinované pohledy na sebe i své šperky, přirozeně podtrhující váš vzhled a styl.

Sdílej
Login *
Password *
Repeat password *
E-mail *
 
Surname *
Name *
Contact number *
Country *
City *
Company's name *
Description and Address details
 
Position *
Field of Interests